expresna dostava 1-2 radna dana
 

Opća pravila sudjelovanja na nagradnim igrama

Opća pravila za sudjelovanja na našim nagradnim igrama u kojima dijelimo proizvode na društvenim mrežama su slijedeća:

Država  sudjelovanja

Ne može se sudjelovati u nagradnim igrama izvan teritorija države Hrvatske.

Maloljetne osobe

Korištenje usluga - nagradnih igara Maskice-emde.hr dopušta se isključivo punoljetnim osobama. Upotreba i korištenje Maskice-emde.hr od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena. Roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa , a u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, Maskice-emde.hr ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Društvene i socijalne mreže

Naše nagradne igre nisu sponzorirane ili povezane na bilo koji način s Facebookom, Instagramom ili bilo kojom drugom društvenom mrežom na kojoj smo objavili nagradnu igru.

Uvjeti nagradne igre

Opća pravila sudjelovanja u nagradnim igrama se nalaze na ovoj web stranici, no točna pravila za svaku nagradnu igru se nalaze u objavi na društvenim mrežama koja je vezana uz istu. Dakle, u objavi se uvjetuje način raspodjele proizvoda, odabrani proizvodi za koje se sudjeluje te uvjeti za pobjedu u igri.

Koliko puta se može sudjelovati u nagradnoj igri ?

U svakoj nagradnoj igri jedna osoba može sudjelovati samo samo jedan put.

Proizvodi/artikli

Maskice-emde.hr ne jamči da slike  proizvoda/artikala u potpunosti odgovaraju izgledu istog. Za moguće nenamjerne pogreške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda/artikla i fotografije proizvoda/artikla te opisanog proizvoda/artikla na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda/artikla. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Dostava

Pobjedniku nagradne igre se proizvod(i) / artikli dostavlja na naš trošak Maskice-emde.hr.

Objave učesnika u nagradnim igrama.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri korisnik se slaže da Maskice-emde.hr može koristiti fotografije i komentare objavljenje na društvenim stranicama Maskice eMDe

Fond nagrada

Fond, odnosno vrijednost proizvoda u nagradnoj igri je opisan u objavi.

Rok za javljanje.

Dobitnici nagradnih igara moraju odgovoriti na naše poruke ili se sami javiti unutar 15 dana za primitak proizvoda. Ako se ne jave unutar tog roka,  pobjeda je nevažeća.

Eventualni Spor

Za eventualne sporove je odgovoran Općinski sud u Karlovcu.

Podaci

Radi sudjelovanja u nagradnoj igri korisnik pristaje na davanje svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa stanovanja i broj telefona) da bi se proizvod mogao dostaviti na njihovu adresu (u slučaju da se proizvod dostavlja).

Voditelj obrade podataka

Nova stranica d.o.o.

Zamjena za novac

Dobivene nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

GLS Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 26,00 €

Sigurno plaćanje

Sigurno i pouzdano plaćanje karticama

Zaštita kupca

Od narudžbe pa sve do dostave

Korisnička podrška

Prije i nakon vaše kupnje