expresna dostava 1-2 radna dana
 

Dostava i plaćanje

Uvjeti dostave

NOVA STRANICA D.O.O obvezuje se poslati naručene proizvode kupcu u roku od 24 sata od zaprimljene narudžbe. Naručena roba šalje se radnim danom (ponedjeljak-petak). Proizvodi će biti dostavljeni od strane GLS-a na Vašu adresu koju ste odabrali za dostavu. Dostavu robe vrši GLS i to isključivo na području Republike Hrvatske. Za pošiljke unutar Hrvatske šaljemo na trošak i rizik kupca. Za kupnju iznad  26,00 € / 195,90 Kn svim našim kupcima dajemo besplatnu dostavu. Pošiljku u tom slučaju dostavlja GLS u roku 1 do 3 radna dana (5 dana na otoke). Uvjete i cjenik poslovanja GLS-a možete pogledati na njihovim internet stranicama.

Dostava po HRVATSKOJ

Robu dostavljamo putem GLS-a. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 26,00 € / 195,90 Kn. Cijena dostave za narudžbe do 26,00 € / 195,90 Kn ,
iznosi 3,50 € / 26,37 Kn . Rok dostave naručenog paketa je do 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe. Dostava na otoke je do 5 radnih dana. Sveukupni iznos narudžbe (iznos artikla + poštarina) plaćate djelatniku GLS-a prilikom preuzimanja paketa.

Načini plaćanja

Za Vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće 3 vrste plaćanja:

1. Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se uz najmodernije standarde u zaštiti podataka u suradnji s ugovornim partnerom Corvus Pay. Narudžbu je moguće platiti samo jednokratno. Opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.

2. Bankovna transakcija

Plaćanje bankovnom transakcijom vrši se uplatom na račun tvrtke NOVA STRANICA D.O.O.

Podatke za uplatu dobit ćete prilikom odabira ove vrste plaćanja. Uplata se može izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Podaci za uplatu na transakcijski račun su:
NOVA STRANICA D.O.O., Trg hrvatskih branitelja 4 , 47000 Karlovac
IBAN: HR3723600001102780094 ZABA
Poziv na broj: 00 - broj narudžbe

Vaša narudžba će biti isporučena kada uplata sjedne na naš račun.

3. Plaćanje pouzećem 

Plaćanje pouzećem omogućava Vam da iznos narudžbe platite prilikom dostave na adresu koju ste naveli kao adresu dostave. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo gotovinom dostavljaču prilikom same isporuke. Ukoliko primatelj nije bio u mogućnosti primiti pošiljku na adresi dostave, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje pouzećem za iznose koji ne podliježu besplatnoj dostavi (ispod 26,00 € / 195,90 Kn) plaćaju se 3,50 € / 26,37 Kn po paketu.

VISOKI STUPANJ SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA

Corvus Payment

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web-preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u Vaši Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmom. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

GLS Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 26,00 €

Sigurno plaćanje

Sigurno i pouzdano plaćanje karticama

Zaštita kupca

Od narudžbe pa sve do dostave

Korisnička podrška

Prije i nakon vaše kupnje