expresna dostava 1-2 radna dana
 

Opći uvjeti kupnje

Opći uvjeti

Opći uvjeti poslovanja su sastavljeni u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim uvjetima za e-poslovanje. Kupnjom korisnik postaje kupac. Kupnjom na www.maskice-emde.hr , FB @maskice.emde.hr , Instagram @maskice.emde.hr i WhatsApp 0956554556 potrošač potvrđuje da dozvoljava da Trgovac pohranjuje, obrađuje i koristi osobne podatke posredovane preko weba , e-maila , FB massengera , Instagrama i WhatsAppa prilikom kupnje u slijedeće svrhe: promociju prodajnog asortimana, pružanje usluga, telefonske pozive, slanje SMS poruka i e-maila, pozivanje na različite organizirane događaje, anketiranje, segmentaciju klijenata, statističke obrade podataka. Svatko može u bilo koje vrijeme pismeno ili putem kojeg drugog komunikacijskog kanala zahtjevati da upravitelj osobnih podataka trajno ili privremeno prekine s upotrebom osobnih podataka u svrhu neposrednog traženja. Ovi Opći uvjeti poslovanja definiraju poslovanje internetske trgovine, prava i obveze posjetitelja, korisnika i kupca te poslovni odnos između Trgovca te korisnika i kupca proizvoda iz ponude internet trgovine.

Pristup informacijama

Trgovac se obvezuje, da će korisniku uvijek biti na raspolaganju: 

 • -podaci o identitetu tvrtke (ime i mjesto obavljanja poslovne djelatnosti, broj registra)
 • -podaci o kontaktu, koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju s Trgovcem (e-mail adresa, telefon,)
 • -informacije o bitnim karakteristikama proizvoda, odnosno, uslugama iz ponuda web trgovine, uključujući i poslije-prodajne usluge
 • -informacije o dostupnosti proizvoda odnosno uslugama internet trgovine
 • -način i uvjeti dostave proizvoda, odnosno, izvršenje usluga, osobito mjesto i rok dostave
 • -informacije o načinu plaćanja
 • -informacije o roku trajanja ponuda iz internet trgovine
 • -informacije o razdoblju (roku) u kojem je moguće odustati od ugovora i uvjeti za odustanak
 • -informacije o mogućnosti vraćanja proizvoda, te o tome koliki je trošak korisnika kada vraća proizvod
 • -informacije o postupku s pritužbama korisnika, te podaci o kontaktnoj osobi Trgovca zaduženoj za odnose i komunikaciju s korisnicima


Uvjeti prodaje

Naše proizvode možete naručiti svakim danom uključujući subotu, nedjelju i blagdan, putem Facebook stranice, putem Instagrama . putem e-maila, putem web stranice ili putem mobitela. Cijene proizvoda izražene su eurima i kunama sadrže PDV , te ne uključuju trošak poštarine. Naručene proizvode možete platiti pouzećem, karticama i uplatom na transakcijski račun. Ukoliko ste se odlučili za plaćanje na naš transakcijski račun , proizvode ćemo Vam poslati odmah po vidljivoj uplati na našem računu. Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem ili karticama , proizvode ćemo vam poslati isti dan za narudžbe preuzete do 12:00 sati , za narudžbe preuzete iza 12:00 sati poslat ćemo najkasnije idući radni dan , te ste dužni prilikom preuzimanja pošiljke platiti proizvode + trošak dostave.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Uvjeti dostave

NOVA STRANICA D.O.O obvezuje se poslati naručene proizvode kupcu u roku od 24 sata od zaprimljene narudžbe. Naručena roba šalje se radnim danom (ponedjeljak-petak). Proizvodi će biti dostavljeni od strane GLS-a na Vašu adresu koju ste odabrali za dostavu. Dostavu robe vrši GLS i to isključivo na području Republike Hrvatske. Za pošiljke unutar Hrvatske šaljemo na trošak i rizik kupca. Za kupnju iznad 26,00 € / 195,90 Kn svim našim kupcima dajemo besplatnu dostavu. Pošiljku u tom slučaju dostavlja GLS u roku 1 do 3 radna dana (otoci do 5 radnih dana).

Dostava po HRVATSKOJ

Robu dostavljamo putem GLS-a. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 26,00 € / 195,90 Kn. Cijena dostave za narudžbe do 26,00 € /  195,90 Kn € , iznosi 3,50 € / 26,37 Kn . Rok dostave naručenog paketa je do 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe. Dostava na otoke je do 5 radnih dana. Sveukupni iznos narudžbe (iznos artikla + poštarina) plaćate djelatniku GLS-a prilikom preuzimanja paketa.

Oblici plaćanja

 • - jednokratno
 • - internet bankarstvo
 • - opća uplatnica
 • - kartično plaćanje
 • - virman
 • - pouzećem (GLS)


Sve cijene uključuju PDV.

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom web stranice , FB stranice , Instagrama , i WhatsAppa. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

Oštećena pošiljka

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Reklamacije (ovisno o načinu kupovine)
E-mail adresa za reklamacijske upite je : podrska@maskice-emde.hr
FB @maskice.emde.hr
Instagram @maskice.emde.hr
WhatsApp : 0956554556

ROK ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 dana od dana kada je roba koja je predmet ugovora predana u posjed kupca.

POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA
Povrat novca izvršiti ćemo tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

POVRAT ROBE
Robu vratite ili je predajte nama (NOVA STRANICA D.O.O. , Trg hrvatskih branitelja 4 , 47000 Karlovac) bez nepotrebnog odgađanja , a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

TROŠKOVI POVRATA ROBE
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

ODGOVORNOST POTROŠAČA ZA UMANJENJE VRIJEDNOSTI ROBE
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

OBRAZAC O JEDNOSTAVNOM RASKIDU:
Obrazac o jednostavnom raskidu ugovora ispunite na listu papira na sljedeći način:

1. IME, PREZIME I ADRESA POTROŠAČA:
2. PRIMA: NOVA STRANICA D.O.O., Trg hrvatskih branitelja 4 , Karlovac 47000
3. Ja _________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji sljedeće robe/za pružanje sljedeće usluge (odabrati)____________________, naručene/primljene dana ____________________
4. Potpis potrošača (ako se ispunjava obrazac na papiru)
5. datum​

OBAVIJEST O POSTOJANJU ODGOVORNOSTI ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE
Odredbama članka 4. stavak 2. Zakona o zaštiti potrošača, propisano je da na obavezno-pravne odnose između potrošača i trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obaveznim odnosima, a člankom 43. stavak 2. istog Zakona u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu na odnose potrošača i trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obaveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke stvari. Prava koja pripadaju potrošaču na temelju pravila o odgovornosti za materijalne nedostatke definirana su člancima 400. do 422. Zakona o obaveznim odnosima (NN br. 35/05, 41/08., 125/11.), a odredbama članka 403. stavak 4. propisano je da kod potrošačkig ugovora potrošač kao kupac nije obavezan pregledati stvar niti dati na pregled, ali je obavezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak, a najkasnije u roku od dvije godine od prijelaza rizika na potrošača.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate pošaljite nam informacije sa brojem računa i opisom reklamacije e-mailom na podrska@maskice-emde.hr

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:
· može li se proizvod zamjeniti za novi,
· može li se za proizvod vratiti novac,
· ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, potrebno je da nam pošaljete artikl koji želite vratiti na našu adresu . Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte e-mailom na: podrska@maskice-emde.hr

Povrati ispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu poslovnice NOVA STRANICA D.O.O., Trg hrvatskih branitelja 4, Karlovac 47000 s naznakom - Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa i pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe (ako je više artikala - dovoljno da je jedan ispravan) kupac snosi troškove dostave. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i orginalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

Informacije na web stranici , FB , Instagramu i WhatsAppu

NOVA STRANICA D.O.O ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na web stranicama , FB  , Instagramu i WhatsAppu , ažurnim i točnim.

NOVA STRANICA D.O.O . ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama , FB  , Instagramu i WhatsAppu. NOVA STRANICA D.O.O se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na E-mail podrska@maskice-emde.hr , FB : @maskice.emde.hr (messenger) Instagram @maskice.emde.hr ili whatsapp 0956554556

Cijene u valutama

Sva plaćanja će se vršiti u EUR

CIJENE

NOVA STRANICA D.O.O. zadržava pravo promjene cijena, a cijenu u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici www.maskice-emde.hr , upitom na FB massenger , upitom na Instagramu ili upitom na whatsupu.

Uvjeti korištenja

Stranica www.maskice-emde.hr , FB @maskice.emde.hr , Instagram @maskice.emde.hr i WhatsApp 0956554556 su u vlasništvu tvrtke NOVA STRANICA D.O.O . Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Autorsko pravo

Stranica www.maskice-emde.hr , FB @maskice.emde.hr Instagram @maskice.emde.hr i WhatsApp su u vlasništvu tvrtke NOVA STRANICA D.O.O.

Sav sadržaj na www.maskice-emde.hr , FB @maskice.emde.hr , Instagram @maskice.emde.hr i WhatsApp 0956554556  kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke NOVA STRANICA D.O.O. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

Elektronička komunikacija

Kada posjetite stranicu www.maskice-emde.hr , FB @maskice.emde.hr , Instagram @maskice.emde.hr , pošaljete elektronsku poštu (e-mail) ili pošaljete poruku na WhatsApp sa nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s NOVA STRANICA D.O.O. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila , messengera na FB , Instagrama ili WhatsAppa. Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

Prijava povrede i zaštite prava

NOVA STRANICA D.O.O. poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 10. Zakona o zaštiti potrošača NN 19/2022 , obaviještavamo Vas da nam eventualne

Prigovore možete uputiti putem e-mail-a na podrska@maskice-emde.hr ili pisanim putem na adresu NOVA STRANICA D.O.O. , Trg hrvatskih branitelja 4 , 47000 Karlovac.
Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

Privatnost podataka

Internet stranice , FB stranice , Instagram i Whatsapp sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka NOVA STRANICA D.O.O. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. NOVA STRANICA D.O.O. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. NOVA STRANICA D.O.O. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Završni Uvjeti i odredbe

Ovi "Uvjeti" ("Ugovor") su ugovor između NOVA STRANICA D.O.O. , Trg hrvatskih branitelja 4 , 47000 Karlovac . "nas" i "vas" (korisnik-kupac). U ovom Ugovoru postavljeni su opći uvjeti korištenja internetske stranice maskice-emde.hr , FB @maskice.emde.hr , Instagrama @maskice.emde.hr i WhatsAppa 0956554556 i bilo kojeg njenog dijela od svojih proizvoda ili usluga (zajednički, "Web stranica" , "FB stranica" "Instagram" "WhatsApp" ili "Usluge"). Prihvaćanje ovih uvjeta Prihvaćate da ste pročitali ove Uvjete poslovanja "Ugovor".

Korištenjem Web stranice www.maskice-emde.hr , FB : @maskice.emde.hr Instagram : @maskice.emde.hr , WhatsApp : 0956554556 ili njenih usluga , korisnik prihvaća i suglasan je sa cijelim sadržajem ovih uvjeta poslovanja.

Ukoliko niste suglasni s Uvjetima poslovanja , molimo Vas da ne koristite Web stranice www.maskice-emde.hr , FB : @maskice.emde.hr , Instagram : @maskice.emde.hr , WhatsApp : 0956554556

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovom Ugovoru, kontaktirajte nas.

GLS Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 26,00 €

Sigurno plaćanje

Sigurno i pouzdano plaćanje karticama

Zaštita kupca

Od narudžbe pa sve do dostave

Korisnička podrška

Prije i nakon vaše kupnje